namn.'" href="'.$domainFull.$rsspath.$result->id.'.xml" type="application/rss+xml"/>'; endwhile; ?>
Janne
Maja
Final allsvenskan
Janne och Bella
Välk

Om Janne

Janne har en lång hästerfarenhet bakom sig och ser nu en framtid med sina ölandshästar framför sig. Han har lätt att få hästarnas förtroende. Han har stort tålamod när han jobbar med sina unghästar. Som stor djurvän ser han alltid till att hans djur trivs och mår bra.

Höjdpunkterna i Jannes hästliv är när han är ute med sina "flickor" på uppvisningar och tävlingar, där framgångarna varit stora med ölandshästarna, vilket glädjer honom mycket.

 Jannes favorithäst är Maja som han rider vid högtidliga tillfällen.  Andra favoriter är Wooloomooloo och Alice Springs som är ölandshästar.

Välk är en annan ölandshästfavorit som är en fantastisk naturbegåvning och rosettplockare. Till sist har vi Mustang som glatt Janne med många fina resultat genom åren, han är nu 20 år och en god läromästare för unga ryttare.

Förutom hästarna så jobbar Janne som maskinsäljare åt Kalmar Lantmän och på fritiden ägnar han sig gärna åt att resa i världen med sin fru BrittMarie. Men även att ströva i skog och mark och plocka blommor, alltid i sällskap av sin hund Bella.

Du är alltid välkommen att ringa Janne på telefon 0485-38396 eller 070-8383960

 

Form&Produktion Internetavdelningen